Ga naar hoofdinhoud
Over ons
Raymond Verkade
Raymond

Met 20 jaar ervaring met het technisch ontwerpen van gebouwen heeft Raymond de ervaring die nodig is bij het realiseren van goede gebouwen. Door zijn kennis te verbreden met laboratoriumadvies ontstaat een compleet ontwerp om te komen tot een optimaal lab, op maat gemaakt voor de klant maar toch efficiƫnt en flexibel. Met een breed netwerk binnen Oosterhoff weet hij bovendien voor elke vraag een antwoord te vinden.

Als bouwkundig projectleider ken ik de partijen in een bouwproces en werk ik al bijna 15 jaar vanuit een BIM model en met een integrale blik. Een verbreding van mijn werkgebied met laboratoria geeft mij nieuwe energie om een integraal advies te kunnen leveren voor uw laboratoriumvraag.

Wilco Bouvrie
Wilco

Met meer dan 20 jaar ervaring met technische installaties binnen utiliteitsgebouwen waaronder een groot aantal laboratoria heeft Wilco de ervaring die nodig is bij het realiseren van laboratoriums.

Door deze kennis is Wilco in staat om bij het ontwerpen van een laboratoria het aspect techniek niet uit het oog te verliezen. Waarbij flexibiliteit en veiligheid niet alleen onder het plafond maar ook erboven wordt gewaarborgd.

Ik ben mijn loopbaan begonnen op de tekenkamer bij een gerenommeerd installatie adviesbureau en ben inmiddels adviseur. Door diverse functies binnen het bedrijf doorlopen te hebben zie ik als een enorm pluspunt. Ik kan goed inschatten hoe een ontwerpproces van begin tot eind loopt en hoe belangrijk ieder zijn rol daarin is. Het ontwerpen van laboratoria en mede de gesprekken met gebruikers waren mij de afgelopen jaren niet vreemd. Door de verbreding van mijn kennis met vaste lab inrichting en de eisen en mogelijkheden hierbij, kan ik breed naar uw opgave kijken.

Kees-Jan Guijt
Kees-Jan2

Kees-Jan heeft ruim 20 jaar ervaring in verschillende soorten laboratoria voor wetenschappelijk en toegepast onderzoek. Na het behalen van zijn bachelor is hij werkzaam geweest in biofarmaceutisch onderzoek en later in biochemisch en biotechnologisch laboratoriumonderzoek. Kees-Jan heeft ruime ervaring in de ondersteuning van opdrachtgevers door de vertaalslag te maken van klantvraag naar advies op maat. Naast korte en meerjarige projecten werkte hij als lab verantwoordelijke aan methode, proces en product ontwikkeling.

In het verleden ben ik in de functie van laboratoriumonderzoeker betrokken geweest bij de realisatie van nieuwe laboratoria. Ik heb daarmee als vertegenwoordiger van lab gebruikers met L3Q samengewerkt om de wensen en eisen te bespreken voor het lab ontwerp. Hierna ben ik nog 2 jaar werkzaam geweest op de laboratoriumruimtes waar ik zelf aan het ontwerp heb bijgedragen. In 2022 heb ik me toegelegd op het verder ontwikkelen van de rol van laboratorium advies en ontwerp. Ik zet mijn expertise en enthousiasme graag in voor de realisatie van laboratoria!

Peter van Heesewijk
Peter van Heesewijk

Een state of the art lab, op basis van proven technology. Dat beloof ik u op basis van mijn jarenlange kennis, ervaring en netwerk. Mijn naam is Peter van Heesewijk. Als onafhankelijk laboratoriumontwerper en -adviseur zet ik me met L3Q (Les Trois Quartiers B.V.) op proactieve en aimabele manier ook in voor uw lab. Advies, ontwerp, installatie, productontwikkeling, aanbesteding en bouwbegeleiding: alle aspecten met betrekking tot de realisatie van (micro)biologische en chemische laboratoria heb ik me in de dertig jaar eigen gemaakt.

Bij Trespa heb ik een nieuwe generatie laboratoriumbladen mee helpen ontwikkelen en succesvol internationaal op de markt gezet. Onder de vlag van SFS (Scientific Furniture Supply) heb ik opdrachtgevers bijgestaan bij de keuze en aanschaf van laboratoriumwerkbladen en milieuapparatuur.

En voor het Duitse adviesbureau Dr. Heinekamp en de eveneens Duitse laboratoriummeubelproducent Waldner heb ik de Benelux-organisaties opgericht en uitgebouwd.

Ik heb voor vele openbare en private onderzoeksinstituten in Duitsland en in de Benelux gewerkt en heb veel ervaring opgedaan in ML-II omgevingen. Daarnaast ben ik in het bezit van een VCA en ken ik de regels met betrekking tot de Safety and Health procedures van een moderne bouwplaats.

Ik ben de coach die lab-gebruikers helpt ontwerpen. Hoe kan ik u helpen?

Referenties
Astrid_thumb

I am SHE officer at SABIC STC Geleen and we recently started to plan the renovation for one of our lab buildings. Peter van Hesewijk is our advisor in the renovation process. Initially I thought: do we really need to spend money for an advisor? As a SHE officer I know how a lab needs to look like and also the basic requirements. Now I think: we would never have been so far without Peter. I am so glad that Peter is supporting our team with his great knowledge in the field of lab renovation. His great communication skills with the whole team (work floor as well as management) and his knowledge and experience was extremely valuable for us. All process steps from wish list to planning, legal requirements, sourcing, etc. were perfectly guided by Peter. In addition to the facts above, Peter is a very nice and pleasant person to work with! Many thanks for the great cooperation and all the valuable input so far. Looking forward to the next steps.

Bart_thumb

Peter heeft het laboratorium ontwerk gemaakt voor het nieuwe DuPont gebouw in Oegstgeest. Wij hebben de samenwerking met Peter als heel prettig ervaren, en zijn onder de indruk van zijn enorme kennis op dit gebied. Peter heeft samen met ons laboratorium personeel veelvulidig overleg gehad om goed te begrijpen wat de wensen en eisen zijn van de gebruikers. Dit heeft geresulteerd in een design dat zeer functioneel en flexibel is en tegelijkertijd ook toegespits is op de gebruiker. Peter is zeer kundig in zijn vakgebied en prettig om mee samen te werken.