Ga naar hoofdinhoud
Over Mij

Peter van Heesewijk

Een state of the art lab, op basis van proven technology. Dat beloof ik u op basis van mijn jarenlange kennis, ervaring en netwerk. Mijn naam is Peter van Heesewijk. Als onafhankelijk laboratoriumontwerper en -adviseur zet ik me met L3Q (Les Trois Quartiers B.V.) op proactieve en aimabele manier ook in voor uw lab. Advies, ontwerp, installatie, productontwikkeling, aanbesteding en bouwbegeleiding: alle aspecten met betrekking tot de realisatie van (micro)biologische en chemische laboratoria heb ik me in de dertig jaar eigen gemaakt.

Bij Trespa heb ik een nieuwe generatie laboratoriumbladen mee helpen ontwikkelen en succesvol internationaal op de markt gezet. Onder de vlag van SFS (Scientific Furniture Supply) heb ik opdrachtgevers bijgestaan bij de keuze en aanschaf van laboratoriumwerkbladen en milieuapparatuur.

En voor het Duitse adviesbureau Dr. Heinekamp en de eveneens Duitse laboratoriummeubelproducent Waldner heb ik de Benelux-organisaties opgericht en uitgebouwd.

Ik heb voor vele openbare en private onderzoeksinstituten in Duitsland en in de Benelux gewerkt en heb veel ervaring opgedaan in ML-II omgevingen. Daarnaast ben ik in het bezit van een VCA en ken ik de regels met betrekking tot de Safety and Health procedures van een moderne bouwplaats.

Ik ben de coach die lab-gebruikers helpt ontwerpen. Hoe kan ik u helpen?
Neem contact met me op!

“Ik ben de coach die lab-gebruikers helpt ontwerpen.”
Peter van Heesewijk
Referenties
Astrid_thumb

I am SHE officer at SABIC STC Geleen and we recently started to plan the renovation for one of our lab buildings. Peter van Hesewijk is our advisor in the renovation process. Initially I thought: do we really need to spend money for an advisor? As a SHE officer I know how a lab needs to look like and also the basic requirements. Now I think: we would never have been so far without Peter. I am so glad that Peter is supporting our team with his great knowledge in the field of lab renovation. His great communication skills with the whole team (work floor as well as management) and his knowledge and experience was extremely valuable for us. All process steps from wish list to planning, legal requirements, sourcing, etc. were perfectly guided by Peter. In addition to the facts above, Peter is a very nice and pleasant person to work with! Many thanks for the great cooperation and all the valuable input so far. Looking forward to the next steps.

Bart_thumb

Peter heeft het laboratorium ontwerk gemaakt voor het nieuwe DuPont gebouw in Oegstgeest. Wij hebben de samenwerking met Peter als heel prettig ervaren, en zijn onder de indruk van zijn enorme kennis op dit gebied. Peter heeft samen met ons laboratorium personeel veelvulidig overleg gehad om goed te begrijpen wat de wensen en eisen zijn van de gebruikers. Dit heeft geresulteerd in een design dat zeer functioneel en flexibel is en tegelijkertijd ook toegespits is op de gebruiker. Peter is zeer kundig in zijn vakgebied en prettig om mee samen te werken.